Studiesystemer

Hvad er offentlig visning?

Alle publicerede studieordninger kan ses på den offentligt tilgængelige visning på studieordninger.aau.dk, hvor de er inddelt i nedenstående kategorier:

En studieordning vises på studieordninger.aau.dk, når den er publiceret. Også publicerede studieordninger, der er under redigering, vises. Ændringer i en studieordning vises dog først, når ændringerne er publicerede.

Når du har klikket på en kategori, vises en liste over alle studieordninger i den pågældende kategori, og du kan derefter vælge den ønskede studieordning.

Når du har klikket dig ind på en studieordning, kan du vælge af hente den som PDF-fil, ved at klikke på knappen 'Hent studieordning som PDF' øverst i skærmbilledet. Du kan derudover også hente modulbeskrivelserne separat som PDF-fil, ved at klikke på knappen 'Hent moduler som PDF':

Du har mulighed for at hente modulbeskrivelserne som PDF-fil allerede under inddatering af studieordningen, hvilket er beskrevet i afsnittet om indholdet i en studieordning.

Du kan fremsøge andre studieordningsårgange end den aktuelle ved at klikke på årgangens årstal, og derefter vælge den ønskede årgang. Hvis du er i tvivl om, hvad en årgang er, kan du læse mere her.

Adgange og rettigheder