Studiesystemer

Hvordan finder jeg en studieordning?

Mine studieordninger

I venstremenuen kan du se alle de studieordninger, du har redigeringsadgang til (dvs. hvor du er administrator eller forfatter)

Venstremenuen er inddelt i følgende kategorier:

  • Bachelor
  • Kandidat
  • Diplomingeniør
  • Professionsbachelor
  • Master
  • HD

Hvis du klikker på en kategori, vil du se alle de studieordninger, der tilhører den valgte kategori og som du har redigeringsadgang til - mange brugere vil opleve kun at kunne se ganske få studieordninger i venstremenuen i  Studieordningsbasen.

På billedet ovenfor ses de studieordninger under kategorien 'HD', som er synlige for brugeren.

NB: Vær særligt opmærksom på, at hvis du har adgang til at se studieordninger, der begynder med ’_SKABELON’, må du ikke rette i dem – disse er administreret af Studiesystemer og bruges som skabeloner til oprettelse af nye studieordninger.

Her kan du læse mere om adgange og rettigheder i Studieordningsbasen.

Alle studieordninger

Hvis du har behov for at søge blandt alle studieordninger (og ikke blot dem, du har redigeringsadgang til) kan du bruge søgefunktionen:

Med søgefunktionen kan du fremsøge studieordninger på forskellige søgekriterier - i eksemplet nedenfor er der søgt på ordet 'matematik', uddannelsesniveauet er sat til 'Bachelor' og det er angivet, at studieordningerne skal være publiceret.

Efter klik på 'Søg' vises de studieordninger, der passer til søgekriterierne:

Vær opmærksom på, at du ved hjælp af søgefunktionen kan se alle studieordninger og ikke blot dem, du har redigeringsret til. Du skal dog have redigeringsret til en studieordning for at kunne lave ændringer i den.

Adgange og rettigheder