Studiesystemer

Hvordan kan jeg godkende mange studieordninger samtidig?

Du har mulighed for at massebehandle (dvs. massegodkende) flere studieordninger ad gangen. Dette kan f.eks. være relevant, når du skal godkende mange studieordninger på én gang eller vil danne dig et overblik over, hvor mange studieordninger der ligger hos en given instans i godkendelsesprocessen.

Såfremt at du har administratorrettigheder, kan du tilgå funktionen ’Udvælg og send’, under ’Administration’, ’Årgang …’ (den årgang, man arbejder i) på den øverste blå linje i skærmbilledet:

Her kan du fremsøge studieordninger baseret på tilhørsforhold til fakultet og/eller institut og/eller studienævn, samt hvilken instans studieordningerne befinder sig hos (dvs. hvor de er i godkendelsesprocessen). Vær opmærksom på, at massebehandlingen ikke viser studieordninger, der er publiceret, da disse ikke kan massebehandles. Rettighederne til massegodkendelse følger dine vanlige administratorrettigheder, således at du kun kan massegodkende studieordninger, som du i forvejen har rettighed til at godkende enkeltvist.

Herefter får du en liste over studieordninger, som svarer til dine søgekriterier:

Du kan vælge alle studieordninger ved at klikke på ’Vælg alle’, eller udvælge dem enkeltvis ved at klikke i check-boksen ud for hver studieordning, som du ønsker at massebehandle. Vælg derefter knappen ’Send til studienævnet/institut/fakultetet’ for at sende videre til næste godkendelsesinstans. For studieordninger, der befinder sig hos fakultetet, er næste skridt dog publicering.

Vær også opmærksom på, at der ikke sendes orienteringsmail ved massebehandling, som der gøres ved statusskifte på en enkelt studieordning. Se i øvrigt afsnittet Hvordan fungerer godkendelsesforløbet?.

Adgange og rettigheder