Studiesystemer

vis uddannelser

Visning af liste og detaljer

Når du logger ind i Uddannelsesbasen vil du se en liste over samtlige uddannelser, der udbydes på AAU, samt diverse oversigtsinformationer om disse.

Du kan klikke på en specifik uddannelse for at se uddannelsens detaljer.

 

Tilføj og fjern kolonner

Du kan selv vælge, hvilke kolonner du gerne vil have vist. Klik på den markerede knap og sæt kryds i de kolonner, du gerne vil se i listen.

 

Sorter listen

Du kan selv vælge, hvilken kolonne listen skal sorteres efter ved at klikke på den.

 

Filtrer listen

Du kan filtrere listen på en eller flere kolonner. Skriv dit søgeord i tekstfeltet øverst i kolonnen, og der filtreres automatisk på det, du indtaster.

 

Flyt kolonner

Du kan selv bestemme rækkefølgen på kolonnerne. Tag fat i en kolonne med cursoren, og flyt den derhen, hvor du synes.

 

nulstil visning

Du kan nulstille alle de ændringer du har foretaget til visningen (fx tilføjelse af kolonner, filtreringer eller sorteringer), og gå tilbage til standardsvisningen ved at klikke på knappen (X). Standarsvisningen indeholder uddannelsernes navne på dansk og engelsk samt uddannelsens type, sprog og udbudssted og status.

 

antal uddannelser pr. side

Du kan selv vælge om der skal vises 10, 25, 50, 100 eller 250 uddannelser pr. side. Klik på den markerede knap for at vælge antal.

 

Skift sprog

Hvis du gerne vil se uddannelseslisten på engelsk, kan du skifte sprog ved at klikke på ikonet i øverste højre hjørne. Klik i gen for at skifte sproget tilbage til dansk.

 

Eksporter til excel

Du kan eksportere uddannelseslisten til Excel ved at klikke på den markerede knap. Vælg ’Export til Excel’ for at eksportere den aktuelle visning inkl. kolonnevalg, filtrering og sortering. Vælg ’Export alt til Excel’ for at eksportere den samlede uddannelsesliste med samtlige kolonner.